SON DAKİKA! Galatasaray Yönetimi Hakan Şükür ve Arif Erdem için Acil Toplandı

SON DAKİKA HABERİ ! Galatasaray'da acil toplantı! Galatasaray yönetimi gelen tepkiler üzerine Hakan Şükür ve Arif Erdem'in kulüp üyeliklerinin gözden geçirilmesi için tekrar toplandı.

SON DAKİKA! Galatasaray Yönetimi Hakan Şükür ve Arif Erdem için Acil Toplandı 

Son Dakika Hakan Şükür ve Arif Erdem'i ihraç etmeyen Galatasaray Yönetimi tekrar toplandı.  

Dün gerçekleştirilen mali genel kurulda FETÖ/PDY ile olan ilişkileri sebebiyle disipline sevk edilen eski Galatasaraylı futbolcular Hakan Şükür ve Arif Erdem'in ihracı oy çokluğuyla reddedilmişti. Hükümet cephesinden gelen yoğun tepkiler sonrasında Galatasaray Yönetimi iki eski futbolcunun durumu için acil olarak toplandı.  Hakkan Şükür ve Arif Erdem'in 8 senedir kulüp aidatlarını yatırmadığı gerekçesiyle kulüpten ihracıyla ilgili çalışmaların tekrar başlayacağı öğrenildi.

Dün disiplin kurulundan ihraç kararı çıkmayınca, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç "Galatasaray ivedi olarak bu kararını gözden geçirmelidir" demişti. Bugün CNN Türk kanalında açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ta karara tepki göstermiş "Kabul edilemez" olarak nitelendirmişti.

Konu hakkındaki yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Mar 2017 - 15:26 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler