Son Dakika! Diyarbakır'da İlçe Emniyet Müdürlüğüne Hain Saldırı

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesine bölücü teröristlerce saldırı düzenlendi.  Elde edilen bilgilere göre, Bölücü teröristlerce İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla ateş açıldı , daha sonra el bombası atıldı.

Son Dakika! Diyarbakır'da İlçe Emniyet Müdürlüğüne Hain Saldırı

Diyarbakır merkez Yenişehir İlçesine bölücü teröristlerce saldırı düzenlendi.  Elde edilen bilgilere göre, Bölücü teröristlerce İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne uzun namlulu silahlarla ateş açıldı , daha sonra el bombası atıldı. Güvenlik güçlerinin anında ve misliyle karşılık verdiği saldırı sonrasında bölücü hainler olay yerinden hızla uzaklaştı.

Teröristlerin salfırısı sonucunda can kaybı yaşanmadığı, yaralanan personel olmadığı belirtildi. Bomba imha ekipleri,  patlamadığı anlaşılan bir el bombasını daha sonra imha etti. Kaçan hainlerin yakalanılması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Tem 2017 - 00:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler