SON DAKİKA! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs Nöbetini Devralma Sırası Evet Bize Geldi!

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Kapı'da düzenlenen Zulme Lanet Kudüs'e Destek Mitinginde konuştu .

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yeni Kapı'da düzenlenen Zulme Lanet Kudüs'e Destek Mitinginde konuştu .

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Rabbimin müjdesi var gevşeklik göstermeyin, üzülmeyin, eğer inanıyorsanız muhakkak üstün olan sizsiniz. Tüm müslümanlara diyoruz ki gelin birlik olalım. Zalimlerin karşısına tek bilek , tek yürek olarak çıkalım. Kudüs inşallah tüm müslümanların kurtuluşun vesilesi olacaktır. Üzerimizdeki ölü toprağını Kudüs davasına sahip çıkarak atacağımıza inanıyorum. Peygamber efendimizin (S.A.V) Miraç'a çıktığı bu kutsal şehri, H.Z. Ömer'in, Selahaddin Eyyübi'nin mirasını sahipsiz bırakmayacağız. Filistinli kardeşlerimiz görevlerini yerine getirdiler. Bundan sonra 1 milyar 700 milyon müslüman olarak Kudüs nöbetini devralma sırası bize geldi. Bu vesileyle bir kez daha Kudüs'ün işgalini, Mescid-Aksa'nın mahremiyetinin ihlalini, Filistinli kardeşlerimizin gaspını asla kabul etmeyeceğimizi ilan ediyoruz. ABD bölgede aracı değil taraf olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kudüs sadece bir şehir değildir. Kudüs bir semboldür, bir imtihandır, Kudüs kıbledir. İlk kıblemizi koruyamazsak son kıblemizin geleceğine güvenle bakamayız. Açık konuşmak gerekirse İslam dünyası Kudüs imtihanında sınıfta kalmıştır. Sadece İslam dünyası değil, tüm insanlık da sınıfta kalmıştır. ('Reis bizi Kudüs'e götür' sloganları üzerine) Yakındır inşallah.

1967 yılında Kudüs'ün işgaline sessiz kalan Birleşmiş Milletler, İsrail'in gerçekleştirdiği haksız, hukuksuz, vicdansız, ahlaksız tüm eylemleri sadece seyrederek bu zulme zımnen ortak olmuştur. Niçin 'Dünya 5'ten büyüktür' diyorum anlıyor musunuz? Yoksa bir Amerika'nın iki dudağının arasına mahkum olan dünyada zulümden başka bir şey göremezsiniz. Onun için ne diyoruz? Zalimler için yaşasın cehennem. Bugün de Amerika'nın attığı adıma karşı etkili tavır koymayan BM yıpranmış olan meşruiyet zeminine bir darbe daha vurmuştur. Bir Siyonizm mücadelesiyle karşı karşıyayız. Siyonistlerle Musevileri birbirinden ayırıyorum. Asıl mücadele Siyonistlerle onların Müslümanlara olan düşmanlığı hiç affedilir gibi değil.

DETAYLAR GELİYOR...

18 May 2018 - 18:04 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler