Son Dakika: CHP'den Abdullah Gül ve Akşener Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CNN Türk ekranlarında Doğan TV ankara Temsilcisi Hakan Çelik'in konuğu oldu.

Burada gündemdeki erken seçime ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Tezcan, CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Abdullah Gül ile görüşüp görüşmeyeceği yönündeki sorusuna, "Öyle bir planımız yok. Sayın Gül hakkında bir şey söylemem spekülatif olur. Biz CHP içinde aday çıkaracağız, başka bir yerden aday arayışı içerisinde değiliz." dedi.

Abdullah Gül'ün aday olması ve ikinci tura kalması halinde desteklenip desteklenmeyeceği şekildeki sorusuna da yanıt veren Tezcan, "Biz belirtilen şartlar içinde üstünde uzlaşılan adaylardan ikinci tura kim kalırsa destekleriz. Doğal olarak partiler içerisinde ilkeler ittifakı yaptığınız adayı desteklersiniz. Demokrasiden yana olan adayı destekleriz." ifadelerini kullandı.  

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İYİ Parti Kurucu Genel Başkanı Meral Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha fazla şansı olduğuna yönelik araştırmalara da yanıt veren Tezcan, "Biz araştırma yaptırmadık. Sonuçta ikinci tura kim kalırsa kalsın demokrasiyi temsil eden adaya destek vereceğimeze dair kuşku yok." dedi.

MHP'nin ittifakta olmaması durumunda baraja takılacağını söyleyen Tezcan, son seçimlerde MHP ile birlikte çatı aday olarak gösterilen Eklemeddin İhsanoğlu ile ilgili, "Ekmeleddin İhsanoğlu o dönem için yanlış bir isim değildi." dedi.

KPSSCAFE - ANKARA

22 Nis 2018 - 11:22 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

muradi güneş - Hala adam arıyorlar.Abdullah Gül aday olmalı ve bütün partiler eskiAKP vekilleri bakanları Gül için çalışmalı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 11:22
02

Baris - Ben oyumu iyi partiden yana kullanmak istiyorum diğer partilere güvenim kalmadı istanbula hiç gelmedim köprüyü bile görmediğim halde ben köprü geçti parası veriyorum vergi adı altında benim bilgim onayım olmadan milletin adına nasıl onay verilir ben güzel bi ilçede yaşıyorum evimin önüne bir asfalt bile dökmediler hala toprak çok saçma bir durum iyi partiye güveniyorum gayet açıklayıcı ve sözünü tutacak bir partiye benziyor herkesin tercihinede saygım var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 11:22
01

Celalettin - Turkiyeyi 16 yıldır idare eden ve şartların yeri geldi güzel olduğu yeri geldi bozuk olduğunu göz önüne alırsak ki girdigimiz savaşlar bize yapılan darbeler önünde çok daha iyi sabrettigimizi ve daha dik ayakta durduğumuzu yüce milletin biliyor zamanında bir yazar kasa atıldı diye dolar nerden nereye fırlamış baştaki siyasiler düşürülmüş ülke krize girmişti bugün aynı spükülasyonları görüyoruz lakin emekli maaşını aliyor memur maaşını aliyor bana sorarsınız bir 5 yıl daha Ak partinin kazanması mantıklı olacaktır yatırımlar için bu şart görüyoruz ki akşener chp törör örgütleri ve bugun ki adıyla fötö denilen örgütler içinde bunlar ne istiyor ülkeyi almak ve bizi buraya gömmek evet ülkemin her karış toprağı için buraya gömülmeye razı gelirim lakin ediyu belirsiz insanlar için değil gerçek millet sevdası olan insanın peşinden giderek bunuda en iyi bilen yapan Recep Tayyip Erdoğan yaptı herkes 1 kere daha iyi düşünsün derim.. saygılar sevgiler arkadaşlar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Nisan 11:22


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler