Son Dakika: ABD'den Türkiye Sınırında Flaş Hamle

Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye'nin burnunun dibine yeni bir askeri üs kurdu. Rojova bölgesine kurulan askeri üste 800 ABD komandosu görev yapıyor...

Son Dakika: ABD'den Türkiye Sınırında Flaş Hamle 

Türkiye, Suriye'deki YPG unsurlarının temizlenmesi için operasyonları arttırırken, Amerika Birleşik Devletleri'nden tepki çekecek bir hamle geldi. ABD, Suriye'nin Rojova bölgesine yeni bir askeri üs kuruyor. üste 800 Amerika Birleşik Devletleri (ABD) komandosunun konuşlandığı öne sürülüyor.  Milliyet'te yer alan habere göre ; PYD'nin Menbiç'te denetimi ele alması, IŞİD'in El-Bab'dan temizlenmesi konusunda Türkiye'ye destek vermekte direnen ABD ,  şimdi de Suriye'de yeni bir üs kurma telaşına girişti. Suriye'nin Rojova Bölgesinde konuşlandırılacak ABD üssünde 800 komandonun bulunduruluğacaı belirtildi.  Kurulan üsteki personelin YPG'nin de içinde bulunduğu Demokratik Suriye Güçlerine destek amacıyla bölgeye nakledildiği iddia ediliyor.

ABD'nin askeri üs hamlesinin , son zamanlarda İncirlik Üssü kozunu sık sık dile getiren Türkiye'nin, hamlelerine karşılık olarak gerçekleştiği öne sürülüyor.

Kamu haberlerinden, gündem haberlerinden, son dakika gelişmelerinden ve çok daha fazlasından anında haberdar olmak için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz. Haberle ilgili duygu ve düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Oca 2017 - 17:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler