Şok Mektup! Cezaevinden Taciz Ettiği Öğrencileri Tehdit Etti

İzmir'in Menderes ilçesinde yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 öğrenciyi taciz ettiği ve zorla seks içerikli film izlettirdiği gerekçesiyle tutuklanan okul müdürü...

Şok Mektup! Cezaevinden Taciz Ettiği Öğrencileri Tehdit Etti 

İzmir'in Menderes İlçesi'nde yaşları 6 ile 11 arasında değişen 6 kız öğrencisine cinsel içerikli film izlettirdiği ve istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklanan ve 102 yıl hapis cezası ile yargılanan emekli okul müdürü Adil Ş., cezaevinden kendisini suçlayan çocuklardan birisiine mektup yazdı.  Adil Ş, mektubunda öğrenciden diğer arkadaşlarıyla iletişime geçerek şikayetlerini geri çekmelerini istedi.  Adil Ş'nin mektubunda "Çabuk bu yanlışı düzeltin" şeklinde ifadelere yer verdiği öğrenildi. Mektubun gönderildiği öğrenci ve ailesi büyük şaşkınlık yaşadı. Avukatlarıyla görüşen ailenin başvurusu üzerine , zanlının öğrencilere mektup, telefon gibi iletişim araçlarıyla ulaşmasının engellenmesine karar verildi.

17 Mayıs 2014 tarihinde Jandarmaya gelen telefon ihbarıyla olay ortaya çıkmıştı. İlköğretim okulunda görevli 22 yıllık öğretmen ve vekil müdür olarak görev yapan Adil Ş'nin 6 kız öğrenciye cinsel içerikli film izlettirdiği ve tacizde bulunduğu öne sürülmüştü. Jandarma olay yerinde öğrencilerin psikolog eşliğinde ifadesini almış ve zanlıyı gözaltına almıştı. Daha sonra çıkarıldığı mahkemede 102 yıl hapis cezasıyla yargılanan zanlı yaklaşık 3 senedir cezaevinde bulunuyordu.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

28 Nis 2017 - 12:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler