Sivas'ta 'Bu Kadar Olmaz' Dedirten Olay! Ev Sahibine Yakalanmamak için Bakın Ne Yaptı!

Sivas'ta uzun süredir ev sahibinin telefonlarına yanıt vermeyen ve yaklaşık 1 yıldır kira ödemediği öne sürülen F.Ç, ev sahibine yakalanmamak için ilginç bir yönteme başvurdu.

Sivas'ta Bu Kadar Olmaz Dedirten Olay! Ev Sahibine Yakalanmamak için Bakın Ne Yaptı!

Sivas'ta uzun süredir ev sahibinin telefonlarına yanıt vermeyen ve yaklaşık 1 yıldır kira ödemediği öne sürülen F.Ç, ev sahibine yakalanmamak için ilginç bir yönteme başvurdu.

Ev sahibinin uzun süredir telefonlarını açmayan ve iş yerinde de kendisine ulaşılamayan F.Ç, eve giriş çıkışlarında komşuların dikkatini çekmemek için bir camiden aldığı cenaze taşıma salı ile arka balkon penceresinden eve girip çıkıyormuş.  İşçi Emeklisi Adem İlbaşı, 1 sene önce kent merkezindeki evini bir bankada satış temsilcisi olarak çalışan F.Ç'ye 450 TL ücretle kiraladı. İlk iki ay herhangi bir sorun yaşamadan kirasını teslim alan İlbaşı, daha sonra kiraların ödenmemesi üzerine evde oturan F.Ç'ye ulaşmaya çalıştı. Telefonundan ulaşamayınca çalıştığı bankaya gitti fakat burada da F.Ç'nin satış temsilcisi olduğu için evde durmadığı ve sürekli dışarıda olduğu bilgisini aldı. Binadaki komşulara sorduğundaysa 'Hiç görmüyoruz' yanıtı aldı. Bunun üzerine hukuki yollara başvuran İlbaşı, icra yolu ile tahliye kararı aldırdı. Ardından polis eşliğinde eve gitti. Burada kapıyı kıran polis içeri girdiğinde ilginç bir manzarayla karşılaştı. F.Ç. polis içeriye girdiğinde yatıyordu. Ve uzun süredir çöplerini dahi atmamıştı. Eve de caminin birisinden aldığı cenaze taşıma salı ile girip çıkıyordu.

Konuyu anlatan ev sahibi İlbaşı, "Burada oturan F.Ç. isimli vatandaş bir seneye yakındır kira ödemiyordu. Onunla ilgili kirayı alamayınca avukatla icra yoluna başvurduk. Avukat bey protestoları uyguladı, takip etti. Bulamayınca tekrar icra yolu ile evi açtık ve geldik ki vatandaş evin içerisinde yatıyor. Yatağını sermiş, aynı odada yemiş içmiş çöplerini de buraya biriktirmiş, burada kalmış. Komşulara soruyoruz, nereden girip çıktığını kimse görmemiş. Dün biz kapıyı kırarak içeri girdiğimizde uyandı 'Ne oluyor?' diyerek geldi. Emniyet güçleri arkadaşlarımız 'Biz seni arıyoruz, kapıyı kırıyoruz, duymuyorsun' diyerek tepki gösterdi. İcra yoluyla evi boşalttık, eşyalarını teslim ettik. Camiden tabut salını almış. Komşular görmesin diye arka balkondan girip çıkmış eve." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - SİVAS

01 Ara 2017 - 16:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler