Site Sakinleri Reina Teröristine Yapılan Operasyonu Anlattılar

Yılbaşı gecesi Reina isimli gece klubünü kana bulayan Reina teröristi, Türk Emniyet teşkilatının başarılı operasyonuyla sağ olarak ele geçirildi. Operasyonun yapıldığı sitede yaşayan vatandaşlar, operasyonu anlattı...

Yılbaşı gecesi, İstanbul' un çok işlek ve bilinen semtlerinden birinde yer alan Reina isimli gece klubüne saldırı düzenleyen terörist, otomatik uzun namlulu silahıyla tüm gece klubüne ateş açmış, onlarca kişiyi yaralamış ve 39 kişinin de yaşamını yitirmesine neden olmuştu.

Olayın ardından geçen 17 günlük süre zarfı boyunca 100 bin kayıtı incelediği bildirilen Emniyet Teşkilatı'nın, 3 gündür de zaten gizli bir operasyon içinde olduğu ve eş zamanlı baskınlarla direkt olarak noktalara operasyonlara düzenlediği bildirildi.

Başarılı bir operasyon sayesinde yakalanan teröristin kaldığı sitede yaşayan vatandaşlar, olayı basın mensuplarına anlattılar.

Bir site sakini, " Operasyon düzenlenen dairenin altındaki evde oturuyorum. Daireden son 3-4 gündür nadir de olsa çocuk sesi geliyordu. O dairede daha önce hiç çocuk sesi duyulmuyordu. " ifadelerini kullanırken, " Sesler üzerine aşağıya indik. En son çıkartılırken gördüm. Öncesinde hiç görmemiştim. Eşim zencilerden birini gördüğünü söylemişti ancak ben bugüne kadar hiçbiriyle karşılaşmadım. " şeklinde sözlerine devam etti...

Ayrıca " Saat 23.43 gibi gürültüyle uyandım. İlk önce aile içi kavga sandım. Polis ihbar hattını aradım. Sonrasında ise özel hareket polislerinin operasyon düzenlediğini fark ettim. Operasyonun büyük olduğunu anlayınca yılbaşı saldırganının yakalandığını tahmin ettim. " ifadelerinde bulundular...

kpsscafe.com.tr | ANKARA

17 Oca 2017 - 14:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler