Sisi'den Flaş Vatan Şaşmaz-Filiz Aker İlişkisi Açıklaması

Ünlü isimlerin menajerliğini yapan Sisi lakaplı Seyhan Soylu, paylaştığı son dakika videosunda Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker ilişkisi hakkında flaş açıklamalarda bulundu. İşte detaylar.

Sisi'den Flaş Vatan Şaşmaz-Filiz Aker İlişkisi Açıklaması
Video için play'e tıklayın

Geçtiğimiz gün Beşiktaş'ta bir otel odasında Filiz Aker, ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı öldürdükten sorna intihar etti.

Yaşanan üzücü olay sonrasında çok sayıda ünlü ismin menajerliğini yapan Sisi lakaplı Seyhan Soylu sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı. Vatan Şaşmaz cinayeti ile ilgili paylaştığı videoda Sisi, Filiz Aker ile Vatan Şaşmaz arasındaki ilişki ile ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya hesab Twitter üzerinden bir video paylaşan Seyhan Soylu, paylaştığı videoda Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker’in, ilişkisiyle ilgili menajer Orhan Saydam’la görüştüğünü söyledi. Orhan Saymaz'ın Filiz Aker'in eski menajeri olduğunu söyleyen Seyhan Soylu, 'Vatan Şaşmaz ile ilişkileri doğru muydu, bana teyit eder misi?' sorusunu sorduğunu söyledi.

Sisi lakaplı Seyhan Soylu paylaştığı videoda Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'in ilişkisi hakkında şu ifadelere yer verdi:

“7-8 ay sürdü. Bu ilişkilerinden ayrılma sebebi daha önce aynı kandan başka bir dansöz, oryantal biriyle birlikteymiş hatta Conrad Otel'de evlenmiş. Kim olduğunu anladınız canım, onun için de zaten o Vatan’ı aklamaya çalışmış.”

İşte o video

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

31 Ağu 2017 - 10:40 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler