Şırnak'ta Terör Saldırısında Yaralılar Var

Şırnak merkezde PKK lı teröristlerin yaptığı bombalı saldırının akabinde yaralı haberleri gelmeye devam ediyor. İnfilak ettirilen bomba çok sayıda vatandaşı yaraladı.

Şırnak'tan öğle saatlerinde gelen bomba haberinin ayrıntıları gelmeye başladı. Tüm Türkiye'yi yasa boğan terör olaylarına bir yenisi daha eklendi. Şırnak merkez Dicle Mahallesi'nde PKK'nın gizlediği bomba infilak ettirildi. Olayda çok sayıda vatandaş yara aldı.

Şırnak merkez Dicle Mahallesi'nde bir inşaat firmasının aracının altına gizlenen patlayıcı 16 Ocak 2017 15.15 sularında infilak ettirildi. Olay anında 7 kişi ağır olarak yaralandı.

Yaralılar için olay yerine hemen ambulanslar geldi ve yaralılar Şırnak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayı PKK'nın gerçekleştirdiği belli oldu. Patlama sonrasında vatandaşların ve inşaat çalışanlarının can kaybı yaşamaması tüm Türkiye'yi azda olsa rahatlattı. Yaralanan 7 kişinin tedavisi sürer iken, olay yerindeki incelemeler ve operasyonlar devam ediyor.

Geçtiğimiz saatlerde Diyarbakır'dan Acı Haber gelmiş, Polise Bombalı Saldırı yapılmıştı. İlgili haber için lütfen TIKLAYINIZ. 

Tüm anlık haberler ve gündem gelişmeleri için mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak cep telefonlarınıza yükleyebilirsiniz. MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. Memur grubumuza ücretsiz üye olarak önemli haberlerden ve memur haberlerinden anında haberdar olup, sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz.FACEBOOK GRUP ÜYELİĞİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

16 Oca 2017 - 19:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler