Sera Kadıgil'in Twitter Paylaşımları Büyük Tepki Çekiyor

Önceki gün gerçekleşen CHP Kurultayı Parti Meclisi Üyesi seçimlerinde Sera Kadıgil Kılıçdaroğlu'nun listesine girdi. Kadıgil'in sosyal medya platformu üzerinde yaptığı skandal paylaşımlar ise gündeme geldi.

Sera Kadıgil'in Twitter Paylaşımları Büyük Tepki Çekiyor
Sera Kadıgil'in Twitter Paylaşımları Büyük Tepki Çekiyor
Haber albümü için resme tıklayın

Önceki gün Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleşen CHP 36. Kurultayı Parti Meclisi Üyesi seçimlerinde skandal bi risim üye olarak seçildi. Kılıçdaroğlu'nun listesinde kendisine yer bulan skandal isim Sera Kadıgil oldu.

Kılıçdaroğlu'nun anahtar listesinde yer alan Sera Kadıgil'in daha önceden attığı tweet'lere tepkiler çığ gibi büyüyor. Sosyal medyada yaptığı skandal paylaşımlarla gündemden hiç düşmeyen avukat Sera Kadıgil, 15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece de skandal paylaşımlarda bulunmuş, bu Tweet'leri nedeniyle Kadıgil gözaltına alınmış ve sorgulanmıştı.

Dini ve milli değerleri attığı Tweet'leri ile aşağılayan, kapıda oynayan çocukların üzerine kızgın yağ dökmekten bahseden Sera Kadıgil, 15 Temmuz darbesine karşı çıkanları da aşağılamıştı. İşte Kadıgil'in skandal mesajlarından bazıları: 

Kpsscafe.com.tr  | Ankara
Kaynak: İnternet Haber

05 Şub 2018 - 11:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler