Selahattin Demirtaş Suruç Katliamı Vesilesi ile Mesaj Yayımladı

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Suruç katliamı ile ilgili bir mesaj yayımladı. İşte Selahattin Demirtaş'ın yayımladığı mesajı.

Suruç katliamının yıldönümü vesilesi ile HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş bir mesaj yayımladı.

Terör soruşturması kapsamında tutuklu bulunan HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Suruç Katliamı" yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, "IŞİD ve onun türevlerine, zihniyetlerine dolaylı veya doğrudan destek olanlar, sessiz kalanlar tarih önünde bunun hesabını vereceklerdir. Kobani halkları ile köprü kurmanın, dayanışmanın sembolü olan yaşamını yitiren 33 devrimci genci minnet ve saygıyla anıyorum. Katliamdan yaralı kurtulanlara, ailelere ve dostlarına selamlarımı iletiyorum" ifadelerine yer verdi.

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Suruç Katliamı" ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

"IŞİD barbarlığının saldırıları nedeniyle yakılıp yıkılan Kobani'deki çocuklara oyuncak ve eğitim araç gereçleri götürmek için yola çıkan gençlerin Suruç'ta IŞİD'in saldırısı sonucu yaşamlarını yitirmelerinin yıl dönümünde içinde bulunduğum duygular, o gün yaşadığım duygularla aynı.

IŞİD'e DEstek Olanlar ve Sessiz Kalanlar Bunun Hesabını Verecektir

IŞİD ve onun türevlerine, zihniyetlerine dolaylı veya doğrudan destek olanlar, sessiz kalanlar tarih önünde bunun hesabını vereceklerdir.

33 Devrimci Genci Minnetle Anıyorum

Kobani halkları ile köprü kurmanın, dayanışmanın sembolü olan yaşamını yitiren 33 devrimci genci minnet ve saygıyla anıyorum. Katliamdan yaralı kurtulanlara, ailelere ve dostlarına selamlarımı iletiyorum." 

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden, kpss haberlerinden, memur haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini takipte kalın.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Tem 2017 - 17:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler