Sedat Peker :"Eşcinsellerden Özür Diliyorum, Çünkü Onlar Sadece Bedenen Eşcinsel, Ama..."

Sedat Peker , Sivas eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Yıldırım'ın 15 yaşında olduğu öne sürülen bir erkekle yakalanmasıyla ilgili açıklama yayımladı.

Sedat Peker :"Eşcinsellerden Özür Diliyorum, Çünkü Onlar Sadece Bedenen Eşcinsel, Ama..."

Sedat Peker , Sivas eski Ülkü Ocakları Başkanı Oğuz Yıldırım'ın 15 yaşında olduğu öne sürülen bir erkekle yakalanmasıyla ilgili açıklama yayımladı. Sedat Peker , sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Kıymetli dostlarım, Hayatım boyunca ilk defa huzurlu bir tatil yapma imkanı yakaladığımı zannederken sahte FETÖ'cü hesaplardan aleyhimde paylaşımlar yapıldığını ilk önce üzülerek seyrettim. Daha sonrasında ise bu paylaşımlardan dolayı mutlu oldum. (Sebebini ilerleyen satırlarda açıklayacağım.) Bu sahte FETÖ'cü hesaplara daha sonra PKK'lı hesaplar ve haber siteleri de eklendi. Bir taraftan kızarken bir taraftan da gülmeye başladım. Kendilerini asrın iyilik hareketi olarak tanıtan FETÖ'cüler aslında tarihin gördüğü en büyük i… hareketidir. Bu i… hareketinin lideri de, sancak tutanı da Fethullah Gülen'dir. Bu yapının içindeki insanların hemen hemen hepsi gizli veya açık eşcinselken (köpük partisi müdavimleri) halen daha devlet memuru olan Ergenekon davası sanıklarından olduğu için tanıdığım bir süre yan yana hücrelerde kaldığım

Oğuz Bulut isimli sapkının benim sağ kolum olduğunu söyleyerek kendilerince hakkımda algı çalışması yapıyorlar. PKK'lı teröristlerin de hesaplarında bu aşağılık komediye destek vermelerini ise kahkaha atarak okudum. Oğlum sizler tanga giyen, dağlarda kadınsızlıktan birbirini b… insanlar değil misiniz? Örgütten ayrılanlar hatıralarında bunları güzelce anlatıyor. Herhalde sizleri de örgüte ilk girerken Abdullah Öcalan b… “Abdestimden şüphem olsaydı…” Bu videonun sosyal medyaya düştüğü andan itibaren paylaşan insanların çoğu bana yakın insanlar. Abdestimden şüphem olsaydı videonun ortaya çıkmasını engellemeye gayret ederdim. Ancak herkesin de bildiği üzere benim böyle bir gayretim olmadı.

Dün Twitter'da paylaşım yaparken LGBT'yi Fethullah Gülen kurararak müridlerinin haklarını korumak istemiştir diye bir makara yapmıştım. Ancak sonrasında ise çok üzüldüm. Çünkü bu derneğin üyeleri sadece bedenen eşcinseller. Ancak FETÖ lideri ve üyelerinin hem bedeni hem de ruhu eşcinseldir. (LGBT üyelerini Fethullah Gülen ve avanesi ile kıyasladığım için onlardan özür diliyorum.)Neredeyse 25-30 gündür doğru düzgün paylaşım yapmayarak kendimi unutturmaya çalışsam da halen daha tüm devlet düşmanlarının ortak hedefi durumunda olduğum için ayrı bir gurur duydum. Oğuz Bulut'un devlet görevlisi olduğuna benim sağ kolum olmadığına yemin ederim. Ancak b…FETÖ'cüler ve PKK'cılar sizden de o… bile olmayacağına kesinlikle şahitlik ederim.

Oğuz Bulut sana da 2 sözüm var. Tüm Sivas'ın gençleri ve videodaki çocuğun dayısı ayrıca da daha niceleri senin peşindeymiş. Bunları fısıltı gazetesinden duyuyorum. Bazen geride kalanlara yük bırakmamak için 2 rekat namaz kılıp sonrasında da yakışanı yapmak gerekir." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Ağu 2017 - 13:13 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler