Sarıeroğlu "AK Parti Ne Kadar Güçlü Olursa Türkiye O Kadar Güçlü Olur"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu,  AK Parti Mamak 6. Olağan ilçe kongresinde konuşma yaptı.

Sarıeroğlu "AK Parti Ne Kadar Güçlü Olursa Türkiye O Kadar Güçlü Olur"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu,  AK Parti Mamak 6. Olağan ilçe kongresinde konuşma yaptı. Cumhurbaşaknı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın toplumdaki en önemli rol modeller olduğuna dikkat çeken Sarıeroğlu, AK Parti teşkilatlarının gücünün Türkiye'nin gücüyle orantılı olduğunu teşkilatların güçlü olmasının büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Türkiye'nin hedeflerine dikkat çeken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı, "AK Parti'nin kaderi Türkiye'nin kaderiyle bir. AK Parti ne kadar güçlenirse Türkiye o kadar güçlenir. Bundan sonra da güçlenmeye, bu kongremiz vesilesiyle gücümüze güç, enerjimize enerji karmaya devam edeceğiz. İçeride ve dışarıda tuzak kuranlara karşı dimdik ayakta uyanık olacağız. 2019 seçimlerine güçlü bir şekilde gireceğizAnkara olarak çok daha iyisini yapabilecek imkana, güce ve potansiyele sahip olduğumuzun farkındayız. Sayın Başbakanım; bugünden sonra bu kongre vesilesiyle gece gündüz, yağmur çamur, kar kış, dere tepe demeden çalışmalarımızı daha büyük bir hızla sürdüreceğimize, hem Mamak'ı hem Ankara'yı layık olduğu oy oranlarına taşıyacağımıza huzurunuzda bütün teşkilatımız adına söz veriyoruz." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Eyl 2017 - 17:51 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

vatandas - Cok akilli bir bakanmis acaba barzaniyi kirmizi haliyla karsilarken megri dye koro yaparken neredeymis bu zeki hanim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 17:51
01

Ahmet - Çok doğru söylemiş sayın bakan. Sonuçta Ak Parti güçlü olursa bakanların cebi de daha çok güçlü olacak.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Eylül 17:51


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler