Şanlıurfa'da Tabanca ve Tüfekler Konuştu! Yaralılar Bulunuyor

Şanlıurfa'da yaşanan olayda tabancalar, tüfekler ortaya çıkınca çok sayıda kişi yara aldı. Peki tabancaları konuşturan olayın aslı neydi? Olayda can kaybı var mı? Polisin müdahalesi nasıl oldu? detaylar...

Şanlıurfa'da Tabanca ve Tüfekler Konuştu! Yaralılar Bulunuyor 

Şanlıura'da yaşanan olay iki ailenin kavgası ile başladı. Alacak sorunu olan iki aile silahkları ve tüfekleri ortaya çıkartınca kavga büyüdü. Silah ve tüfekler ile tam 10 kişi yaralandı. Olay yerine gelen çok sayıda ambulans ekibi yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Ardından Yaralılar hastanelere kaldırılır iken, polis çevrede büyük güvenlik önlemleri aldı. Çevrede çok sayıda zırhlı araç kavganın tekrar edilmemesi için nöbet tuttu.

Sıcak gelişmeler ve daha fazlası cep telefonunuza gelsin istiyorsanız lütfen buraya TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

29 Nis 2017 - 01:11 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler