Sanayi Bakanı Müjdeledi: 5 Bin Kişiye İş İmkanı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü,Ordu ve Balıkesir ilerinde kurulacak olan OSB (Organize Sanayi Bölgesi) ile ilgili açıklamalar yaptı?Ne kadar personel istihdam edilecek?Şartları neler?

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Balıkesir ve Ordu ilerinde önümüzdeki günlerde kurulacak Organize Sanayi Bölgesi'nde 5 bin kişiye iş imkanının sağlanacağının müjdesini verdi.

Faruk Özlü,Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde  kurulan organize sanayi bölgesinin 1 milyon metrekare alana kurulduğunu belirtirken,öncelikle şehir ekonomisine katkıda bulunurken,dolayısıyla ülke ekonomisine büyük katkıda sağlayacağını söylelikle.Kurulan organize sanayi bölgesinde 3 bin kişinin istihdam edileceğinin müjdesini verdi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde yapılacak olan Organize Sanayi Bölgesi (OSG) ile de açıklamalar yapan Bakan Faruk Özlü,500 metrekarelik bir alana yapılacağını,burada da 2 bin kişiye iş verileceğinin sinyalini verdi.

Kurulan OSB ler sayesinde hem bölge ekonomisi canlanacak,hem de Türkiye ekonomisi kalkınarak iyi yerelere gelinecektir.

Personel alımlarından anında haberdar olmak istemez misiniz?

Kamuya, özel sektöre yapılacak olan tüm ilanları ilk öğrenen siz olmak için, KPSS CAFE mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Ayrıca sosyal medya hesaplarımızı takip ederek, gündemden ve alım ilanlarından haberdar kalmaya devam edebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr KONYA

04 Ara 2016 - 15:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

emrahor - Sayin bakanim sizden iş istiyorum yardimci olurmusun 05447485603 ulaşirsiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 04 Aralık 15:28


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler