Resmi Gazete'de Yayımlandı: Bakanlıkta 16 Bin Boş Kadro Var

Sağlık Bakanlığı ve bağlı kuruluşlarda, temininde güçlük çekilen pozisyonlarda kaç personel eksiği olduğu ve bu pozisyonların hangileri olduğu kamuoyuna açıklandı.

Resmi Gazete'de Yayımlandı: Bakanlıkta 16 Bin Boş Kadro Var
Haber albümü için resme tıklayın

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda, Sağlık Bakanlığı ve bağlı birimlerde , temininde güçlük çekilen personellerin listesi açıklandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan "2018 Yılında Sözleşmeli Sağlık Personeli İstihdam Edilecek Hizmet Birimlerinin Tespit Edilmesi Hakkında Karar" tebliğinde şu ifadelere yer verildi:

"Bakanlar Kurulunca alınan kararda, eleman temininde güçlük çekilen yerlerde ve hizmet dallarında sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla istihdam edin sözleşmeli sağlık personelinin hizmet birimleri belirlendi.

Bu karar yeni bir personel alımına gelmemektedir."

İşte temininde zoruk çekilen kadrolar.

Personel Alımı Olacak mı?

Bu karar personel alımı anlamına gelmemektedir. Ancak Bakanlık bünyesinde 16 bin kadronun boşta olduğu ve olası ilk alımda bu kadrolara personel alımı yapılacağı anlamı çıkarılabilir.

İlanlar yayımlandığı anda haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

20 Oca 2018 - 09:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler