Rejim Değişikliği Tartışmalarına Binali Yıldırımdan Yanıt: Kafaları Değiştirin!

Başbakan Binali Yıldırım, rejim değişikliği tartışmalarına yönelik olarak açıklamalarda bulundu. Açıklamasından satır başlarına haberimiz aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz.

Başbakan Binali Yıldırım, rejim değişikliği tartışmalarına sert yanıt verdi. Açıklamasında, Yıldırım, "Diyorlar ki 'rejim değişiyor.' Ne rejimi kardeşim, bırakın rejim değişmesini, siz kafayı değiştirin. Dünya nereye gidiyor, siz nerede kaldınız? Rejimin falan değiştiği yok. Değişen, değişimin ta kendisidir. Değişime direnenler yok olacak, Türkiye hak ettiği yolda, muasır medeniyetler yolunda, emin adımlarla ilerleyecek." ifadelerini kullanırken; "Millet iradesi neyse, bizim de istikametimiz odur" şeklinde konuştu.

Sözlerine "Hiç kimse bu millete zorla bir şey yapamaz. İşte 15 Temmuz'da bunu denediler, derslerini aldılar mı? Onlara dersini verdiniz mi? Millet iradesi neyse, bizim de istikametimiz odur. Daha güçlü, bölgesinde daha güvenli bir Türkiye için 'evet' diyoruz. Hizmetin, yatırımların, dev projelerin daha çabuk, zaman kaybetmeden yapılması için 'evet' diyoruz." ifadelerini kullanarak devam eden Başbakan Binali Yıldırım, referandum sürecinin millet iradesiyle yürütüleceğinin altını çizdi.

Gündem haberleri, ekonomi ve iş haberlerine ilk siz ulaşmak isterseniz KPSS CAFE mobil uygulamamızı Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Uygulamayı hemen indirmek için > TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

03 Şub 2017 - 17:23 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler