Reina Katliamına Benzer Bir Katliama Hazırlanan DAEŞ'li Teröristler Yakalandı!

Son Dakika Haberleri ! Reina katliamına benzer bir katliama hazırlanan iki yabancı uyruklu terörist başarılı bir operasyonla kıskıvrak yakalandı.

Reina Katliamına Benzer Bir Katliama Hazırlanan DAEŞ'li Teröristler Yakalandı! 

İstanbul'da yılbaşı gecesindeki reina katliamına benzer bir katliama hazırlanan DAEŞ'li olduğu öğrenilen 2 terörist emniyetin başarılı operasyonu neticesinde kıskıvrak yakalandı. DAEŞ'li teröristlerin sahip olduğu 2 kalaşnikof marka silah ve yüzlerce mermi ile saldırıya hazırlandığı öğrenilirken, saldırganların Reina katliamcısıyla aynı hücreden olduğu bildirildi.

İstihbarat ekipleri ve terörle mücadele ekipleri, Reina katliamcısı Masharipov'la aynı hücreden olduğu öğrenilen 2 DAEŞ'li teröristi İstanbul Kağıthane'de kaldıkları evde yakaladı. Hücre evi olarak tespit edilen eve yapılan şok baskında 2 kalaşnikof marka silah, 500 mermi bulunurken, adresde ikamet eden iki yabancı uyruklu terörist İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilerek sorguya alındı.

Kamudan son dakika haberleri , gündemden haberler, ekonomi haberleri ve daha da fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe 'yi her gün ziyaret etmeyi sürdürün. İlgili haberler cep telefonunuza gelsin diyorsanız kpss cafe uygulamasını indirmeyi unutmayın. Haberleri yorumlamak için aşağıdaki yorum kısmını kullanabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

16 Mar 2017 - 17:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler