Osman Gökçek, ATO Başkanlığı'na Adaylığını Resmen Açıkladı! Osman Gökçek Kimdir?

Ankara Ticaret Odası'nda yaşanan istifalar sonrasında istifasını açıklayan Salih Bezci, Türkiye'yi şaşırtmıştı. Bunun üzerine bu göreve Osman Gökcek Aday oldu!

Ankara Ticaret Odası'nda 8 yönetim kurulu ve 5 yedek yönetim kurulu üyesinin istifa etmesinin ardından Bezci' de istifasını açıklamıştı! Bu konuda yaptığımız haber için lütfen

TIKLAYINIZ.

Bu olayların akabinde Ankara Ticaret Odası başkanlığına resmen adaylığını açıklayan Osman Gökçek oldu! Peki Osman Gökçek kimdir?

Osman Gökçek, 12 Ekim 1983 yılında Ankara'da doğdu. İlkokulu Hamdullah Suphi İlkokulu'nda, ortaokulu TED Ankara Koleji'nde, lise öğrenimini ise Samanyolu Koleji'nde bitirdi. Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümünü mezunudur.

2002 yılında kurulan Keçiören Gençlik Derneği'ne 9 Mart 2003 tarihinde başkan olan Osman Gökçek, 2006 yılında Çankaya Gönüllüleri Derneği Başkanı oldu. “Türkiye Gençlik Kulübü Federasyonu” ve “Çankaya Gönüllüleri Dernek Başkanı” olarak görevi devam etmektedir. 15 gençlik derneğinin Başkent Gençlik Federasyonu'nu adı altında toplanmasında öncülük etti. Kanal 6 televizyonunda 12 hafta boyunca “Var mı Gençlik Gibisi?” adlı programın yapımcısı oldu.

Osman Gökçek, 2010 yılından beri Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü olarak çalışmaktadır.

Kpsscafe.com.tr

27 Eki 2016 - 18:05 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler