Operasyon Sonrası 73 Pilota Gözaltı Kararı!

Konya merkezli yapılan operasyonların ardından tam 73 pilot gözaltına alındı! Bunun yanında ülkede birçok gözaltı kararı haberi var.

FETÖ operasyonları ve soruşturmaları tüm ülkede hız kesmeden devam ediyor. 

Konya merkezli olarak yapılan operasyonların akabinde 71'i üsteğmen olmak üzere 73 pilot gözaltına alındı! Bunun yanında tüm ülkedeki gözaltı kararları artarak devam ediyor.

FETÖ/PDY soruşturması  kapsamında 17 ilde operasyon yapıldı 73 pilot hakkında gözaltı kararı alındı! 

Milliyet'in haberine göre gözaltı kararları bununla sınırlı kalmadı ve tüm Türkiye'de gözaltı kararları alındı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi'nde 7 kişi ByLock'tan gözaltına alındı.

Denizli'de daha önce operasyonlarda 34 kişi tutuklanmıştı. Şimdi ise 45 kişi, FETÖ'ye finansman sağlamaktan gözaltına alındı. FETÖ operasyonları ve soruşturmaları tüm hızı ile sürüyor. Gelişmeleri kpsscafe'den öğrenebilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

27 Eki 2016 - 09:18 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler