Öğretmenler Günü Etkinliğinde Utandıran Olay: Tören Boyunca..

Kocaeli'de Öğretmenler Günü etkinliği sırasında utandıran bir olay yaşandı. Okul müdürü, yaramazlık yapan öğrenciyi, tören boyunca herkesin önünde beton zemine oturtarak cezalandırdı.

Kocaeli'de Öğretmenler Günü'nde utandıran bir olay yaşandı.

Kartepe'de bulunan bir ilkokulun bahçesinde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler günü kutlamalarında okul müdürü A.G., iddiaya göre, yaramazlık yapan öğrencilere kızdı ve onları cezalandırdı. Yaramazlık yapan öğrenciyi cezalandıran okul müdürü onları diğer öğrencilerin önünde beton zemine oturttu.

Okul müdürü, öğrencinin tören boyunca yerden kalkmamasını istedi. Etkinlik sırasında okul bahçesinin etrafında bulunan veliler görüntü çekerken, bir yandan da bu cezalandırmaya tepkilerini dile getirdi.

Bir kadın veli, "Çok yanlış, orada öyle hepsinin içinde oturtulması çok yanlış. Haydi müdür oturtuyor, öğretmenler kaldırabilir. Psikolojisini düşünsene, ne olursa olsun o çocuk" derken, bir veli, "Öğretmenler müdahale edebilir ama?", diğer bir veli ise "Banka oturttursun, yere oturtmak ne demek? Karnı ağrır" diyerek tepki gösterdi. Öğrenci tören boyunca yerde otururken, etkinliklerde dereceye giren öğrencileri öğretmenleri kutladı.

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, olayla ilgili inceleme başlatacaklarını açıkladı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

25 Kas 2017 - 10:27 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler