ODTÜ Yönetiminden 'Kadın-Erkek Karışık Tuvalet' Açıklaması

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yetkilileri (ODTÜ'de cinsiyetsiz tuvalet' fotoğrafıyla sosyal medyada kısa sürede yayılan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.

ODTÜ Yönetiminden 'Kadın-Erkek Karışık Tuvalet' Açıklaması

Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) yetkilileri (ODTÜ'de cinsiyetsiz tuvalet' fotoğrafıyla sosyal medyada kısa sürede yayılan haberlerle ilgili açıklamada bulundu.

Üniversite yönetiminden elde edilen bilgilere göre 400 öğrencinin üniversite içerisinde cinsiyet ayrımı olmayan tuvaletlerin yapılmasını istediği , bunlarla ilgili imza topladığı öğreniliren, yetkili makamlar "İmza atanlardan bazılarıyla biz de görüştük. İmza verenlerden bir kısmı, 'Bizden istediler, biz de imza verdik.' dediler.

Bu imzalar, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığına verildi. Ama bu talep görüşüldü, konuşuldu ve ODTÜ yönetimi tarafından kesinlikle uygun görülmedi." dedi.

ODTÜ yöneticileri, medyada yer alan" Bu binadaki tuvaletlerin hepsi 400+ öğrencinin talebiyle cinsiyetsizleştirilmiştir" ifadelerini içeren pankartın öğrenciler tarafından asıldığını okul yönetiminin bu tür bir şey yapmadığını söyledi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Haz 2017 - 10:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

04

Akın - Bu nlara bırde okumuş derler ne oku ması kardesım bunlar kitap yuklu esekler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 10:10
03

Latif - Böyle ahlaksız bir toplum yetişiyor ve sonra ülkeyi yönetmenin peşine düşüyorlar nasıl bir zihniyete kaldı bu millet anlam veremiyorum...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 10:10
01

Ali - Okumak cahilligi alir esseklik baki kalir bosa dememisler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Haziran 10:10


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler