O Bakan İbrahim Tatlıses'in Fırat Dizisinde Rol Almış

İbrahim Tatlıses'in yıllar önce çektiği Fırat isimli dizide Bakanın rol aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın bir sinema filminde rol aldığı ortaya çıktı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in Urfa'da çektiği dizide şimdilerde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı koltuğunda oturmakta olan Ahmet Eşref Fakıbaba'nın oynadığı ortaya çıktı.

Renkli kişiliği ve cana yakın sohbeti ile siyaset arenasında boy gösteren ve sevilen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın yıllar önce ‘Fırat’ dizisinde rol aldığı görüntüler büyük yankı uyandırdı.

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba’nın rol aldığı sahne, sosyal medyada büyük beğeni topladı. 1997 yılında Star TV’de yayınlanan, yönetmenliğini İbrahim Tatlıses’in yaptığı Fırat dizisinde, Fakıbaba’nın rol arkadaşları ise İbrahim Tatlıses, Gülben Ergen, Atilla Pakdemir, Aydemir Akbaş gibi ünlü isimler.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

26 Eyl 2017 - 18:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler