Nüfus Müdürlüklerine 1600 Personel Alınacak ! İlan Bekleniyor

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün personel açığının giderilmesi maksadıyla 1600 kişilik alım yapmaya hazırlandığını geçtiğimiz günlerde siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık.

Nüfus Müdürlüklerine 1600 Personel Alınacak ! İlan Bekleniyor

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nün personel açığının giderilmesi maksadıyla 1600 kişilik alım yapmaya hazırlandığını geçtiğimiz günlerde siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmıştık.

Özellikle yeni kimlik kartlarıyla birlikte nüfus dairelerinin personel ihtiyacı ayyuka çıkmış, geçtiğimiz yıl büyük kalabalıklarla baş başa kalan Nüfus personeli, yeni eleman ihtiyacı taleplerini Bakanlık ve Maliyeye bildirmişti. Bunun üzerine Maliye Bakanlığı 1600 memur alımıyla ilgili gerekli araştırmayı yaptıktan sonra Nüfus Dairesine alım için gerekli izinleri vermiş söz konusu kadro ihdas işlemlerini içeren kanun tasarısı meclisten geçmiş ve Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti.

Bir kaç haftadır pür dikkat personel alımı duyurusu bekleyen adaylarınsa sabırsızlığı devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'ne ziyaretlerde bulunan Türk Büro Sen yöneticileri Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sinan Güner'e personel alımı taleplerini iletmişti. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sinan Güner de "Personel eksikliği başta olmak üzere diğer tüm taleplerinizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor." şeklinde yanıt vermişti. Alımla ilgili duyurunun ne zaman geleceğiyse hala merak konusu. Söz konusu personel alım ilanı yayımlandığı anda haberdar olmak için aşağıdaki bağlantıları mutlaka takip edin.

Kamuya Personel Alımları, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını ücretsiz indirebilirsiniz.

DAHA FAZLA BİLGİ, DAHA FAZLA ARKADAŞ

Memur alımlarıyla ilgili tüm gelişmeleri yakından takip edebileceğiniz, diğer memur adaylarıyla sohbet edip, bilgi alışverişinde bulunabileceğiniz facebook grubumuza aşağıdaki linkten erişim sağlayabilirsiniz

Facebook grubuna katılım  için TIKLAYIN.

TÜM PERSONEL ALIM İLANLARINA ERİŞ

DPB , Resmi Gazete ve Kurumların internet sitelerinde bugün ve daha önce yayımlanan tüm memur alım ilanlarına ve özel sektör personel alımı duyurularına göz atmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanın.

YENİ MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

Twitter'daki personel atama haberlerini takip etmek, buradaki kampanyalara katılmak, memur adaylarıyla birlik olarak sesinizi duyurmak istiyorsanız Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kpsscafe'nin twitter sayfasını beğenin ve gündemi yakından takip edin. Katılım için TIKLAYIN.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

17 Oca 2018 - 14:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler