Nihat Doğan'dan Vatan Şaşmaz Hakkında Flaş Açıklama: "Hiç Kimsenin Bilmediği Bir Şey"

Nihat Doğan, eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz hakkında flaş bir iddiada bulundu. İşte Nihat Doğan'ın açıklaması.

Dönem dönem yaptığı ilginç çıkışlarla ekranlarda tanıdığımız Nihat Doğan, flaş bir açıklama yaptı.

Beyaz TV kanalında sunuculuk yapan Nihat Doğan, geçtiğimiz aylarda Filiz Aker tarafından öldürülen ünlü oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz hakkında flaş bir iddiayı ortaya attı. 'Söylemezsem Olmaz' programda iddiayı dile getiren Doğan, "Bütün her şeyi baştan sona değiştirecek bir iddia. Hiç kimsenin bilmediği bir şey, dosyayı bekliyorum, içeriği bekliyorum. Muhtemelen bu ay sonuna doğru belge bana gelecek. İnşallah doğru değildir. Çünkü çok vahim iddialar var" dedi.

Nihat Doğan, yaptığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü

"Dengeleri değiştirebilecek iddialar olduğu söyleniyor. Belki kötü kadın diye bilinenin iyi, iyi adam gibi görünenin kötü insan olduğu noktasına varacak kadar ağır iddialar... Vatan'la ilgili çok vahim iddialar... İnşallah doğru değildir diye umuyorum. Türkiye şoka girecek. O dosya geldiği zaman yer yerinden oynayacak, olayın bütün seyri değişecek."

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

02 Kas 2017 - 13:02 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler