Murat Karayılan ve Cemil Bayık Yakalandı mı? Bomba İddia Geldi

Sosyal medya üzerinde yayılan ve bazı gazeteciler tarafından da yayımlanan iki fotoğrafta bölücü terör örgütünün üst düzey kadrosunda olan Cemil Bayık ile Murat Karayılan'ın yakalandığı iddia edildi.

Murat Karayılan ve Cemil Bayık Yakalandı mı? Bomba İddia Geldi
Murat Karayılan ve Cemil Bayık Yakalandı mı? Bomba İddia Geldi
Haber albümü için resme tıklayın

Bomba iddia sosyal medya üzerinde yayılmaya başladı.

Edinilen son dakika bilgilerine göre sosyal medya ortamında hızla yayılan iki fotoğrafta, bölücü terör örgütü PKK'nın üst düzey iki yönetici olan Murat Karayılan ile Cemil Bayık'ın yakalandığı iddia edildi.

Sosyal medya üzerinde hızla yayılan ve binlere kullanıcı tarafından paylaşılan bu görseller ile ilgili resmi kaynaklardan şimdiye kadar resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Fotoğraflara bakıldığında,  ilkinin C-160 uçağına ait olduğu, bu bir kişinin saati gösterdiği görülüyor. Diğer görüntüye bakıldığında ise Kirpi'nin içinden bir görüntü olduğu belirtiliyor.

Diğer taraftan Kirpi'nin içindekileri gösteren fotoğraf 10 gün önce sosyal medyada yer almıştı.

Öte yandan gazeteci Süleyman Özışık, Genelkurmay eski adli Müşaviri Ahmet Zeki Üçok da bu görüntüleri sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı. Zeki Üçok yaptığı paylaşımda "Memleketine hoş geldin......." ifadelerini kullandığı görülüyor.

İşte halen teyide muhtaç olan, resmi kaynaklar tarafından henüz doğrulanamayan, bölücü terör örgütü PKK'nın üst düzey yöneticileri olan Murat Karayılan ve Cemil Bayık'ın yakalandığına delil olarak gösterilen iki fotoğraf...

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

23 Haz 2018 - 08:28 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler