Münir Özkul'un Binasında Yangın!

Münir Özkul'un yaşadığı binada büyük bir yangın çıktı! İşte ayrıntılar...

Münir Özkul'un İstanbul Cihangir'de yaşadığı binada tüpgaz sızıntısından kaynaklanan bir yangın meydana geldi! 

Usta sanatçının yıllardır yaşadığı binasında çıkan yangın nedeni ile etkilenmediği bildirildi.

91 yaşındaki Münir Özkul'un yaşadığı binada çıkan yangın saat 9.00 sıralarında meydana geldi ve yangın  tiyatro sanatçısı Ferdi Atuner’in kaldığı dairede çıktı.

Tiyatro sanatçısı Ferdi Atuner’in dairesinde çıkan yangında, eşinin saçları ve elleri yandı. Ferdi Atuner ve eşi hemen hastaneye kaldırıldı! Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Bina görevlisi “Tüpün başı kelepçeden kurtulmuş. Büyük ihtimalle çakmağı çaktığında eli ve saçları alev alıyor. Ben gelince, yangın tüpü ile müdahale ettim. Söndürdüm Daha sonra tüpü aşağıya indirdim. Çevredeki arkadaşlar da yardıma geldi” açıklamasında bulundu.

91 yaşındaki Münir Özkul'un yangından ve dumandan etkilenmediği açıklandı.

Kpsscafe.com.tr

26 Eki 2016 - 11:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler