Muhabir Köylüler Korkup Köyden Kaçtı Dedi-Gerçek Sonra Ortaya Çıktı

Doğan Medya grubuna ait CNN Türk kanalı büyük bir skandala imza attı. Tankların ve askerlerin geçtiği Kilis'in Gülbaba Köyü'nden yayın yapan CNN muhabiri, köylülerin korkup köyü boşalttığını söyledi. Ancak gerçek ortaya çıktı.

Muhabir Köylüler Korkup Köyden Kaçtı Dedi-Gerçek Sonra Ortaya Çıktı
Video için play'e tıklayın

Afrin'e yönelik devam eden Zeytin Dalı Harekatı kapsamında bugün skandal bir olay yaşandı.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Kilis'in Gülbaba Köyü'nden tanklar ve askerler Suriye'ye doğru geçmeye devam ederken bölgeden yayın yapan Doğan Medya grubuna ait CNN Türk kanalı büyük bir provokasyonun altına imzasını attı. Bu provokatif yayına vatandaşların tepkisi çok sert şekilde oldu. İşte o anlara ait skandal görüntüler.

Halkı korku ve paniğe sevk etmeye çalışan CNN Türk kanalı, yaptığı yayın sırasında Gülbaba Köyü'nde yaşayan vatandaşların 'korku ve panik' nedeniyle bölgeden kaçtığı yalanını ortaya attı.

Bunu duyan Gülbaba Köyü sakinleri ise muhabire ve kameramana sert tepki göstererek bölgeden yayın yapmalarını engelledi ve onları kovdu.

O anlar diğer vatandaşların c ep telefonu kamerasına yansıdı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

24 Oca 2018 - 19:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler