MSÜ Mülakatları 2 Temmuz'da Başlıyor-İşte Mülakat Detayları

Milli Savunma Üniversitesi subay ve astsubay alımı tercih sonuçları önceki gün açıklandı. Tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından mülakat tarihleri ve mülakata girecekler belli oldu.

MSÜ Mülakatları 2 Temmuz'da Başlıyor-İşte Mülakat Detayları
MSÜ Mülakatları 2 Temmuz'da Başlıyor-İşte Mülakat Detayları
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Milli Savunma Üniversitesi tercih sonuçları önceki gün açıklandı.

Sonuçların açıklanmasının ardından YKS ve mülakat aşamaları geldi. Tercih sonuçarına göre mülakatlara girmeye hak kazanan adaylar 2 Temmuz itibariyle sınavlara alınacak. 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek seçim aşamalarının ardından başarılı olan adaylar Milli Savunma Üniversitesine yerleşecek ve subay ile astsubay olacak.

MÜLAKATLARA GÖTÜRÜLECEK EVRAKLAR

Seçim Aşaması Faaliyetleri;
    a. 1'inci gün: Evrak Kontrolü, Fiziki Değerlendirme, Kişilik Değerlendirme Testi, Psikomotor Testi (Sadece Hava Harp Okulu adayları için) ve Fiziki Yeterlilik Testi.
    b. 2'nci gün: Mülakat, Müzik Yeteneği ve Müzik Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu için) ve Hastane Sevk aşamalarından oluşmaktadır. 
    c.  Fiziki Yeterlilik Testi için tüm adayların gelirken spor kıyafeti (Eşofman, spor şortu, spor fanilası, spor ayakkabısı vb.) giyinmiş olarak gelmeleri gerekmektedir.
    ç.  Hafta sonlarına sınav planlanmamıştır.

BOY-KİLO VE SPOR MÜLAKATI DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

SONUÇLARDAN, MÜLAKAT SÜREÇLERİNDEN VE DİĞER DETAYLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için---->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA

22 Haz 2018 - 10:00 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Nevzat - Şimdi tercihte ben hepsini sırasıyla seçtim hava deniz kara şeklinde yalnız açıklama 1 boş açıklama 2 de müzik yeteneği ve müzik bilgisi sts var benim tercihlerimde en son sıralamadaydı bando. Nasıl olacak pek anlamadım

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 10:00
02

Nevzat - Tyt ayt sınavına girecez daha bu tercih sonuçları şimdi ne anlam ifade ediyor. Bana bi detay verebilir misiniz?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 10:00
01

ahmet ozd - Ben suanda amelyat oldum mulakata gidemiyecem daha sonra gitme şansım varmı bilgilendire bilirmisiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Haziran 10:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler