Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan 'Askeri Alan' Açıklaması

15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra boşaltılan askeri alanların durumu hakkında Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'tan yeni açıklamalar...

Milli Savunma Bakanı'ndan askeri alanların durumu hakkında son dakika açıklamaları...

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında boşaltılan askeri alanların ne olacağı yönündeki soruları yanıtladı. Milli Savunma Bakanı , Habertürk'ten Deniz Çiçek'e bu konuda açıklamalarda bulundu. Şehir içinde kalan yeşil alanların korunacağını açıklayan Işık, kentsel dönüşüm ihtiyacı için de kullanılabileceğinin sinyalini verdi.

FİKRİ IŞIK: "KENTSEL DÖNÜŞÜM İHTİYACI DA GÖZETİLECEK"

Milli Savunma Bakanı IŞIK :"Şehir içinde kalmış yeşil alanlar mutlaka korunacak. Taşınacak alanların tamamı yeşil alan değil. Buna göre kentsel dönüşüm ihtiyacı da gözetilecek. Diğer kurumlarla bu temel prensipleri konuştuk. Taşınma maliyetleri de önemli. Bu üçünü dengeleyecek bir formülasyon, anlayış içinde hareket edeceğiz" dedi.

Kamu personeli haberleri, gündemden gelişmeler, Milli Savunma Bakanı Sn. Fikri Işık'tan açıklamalar ve daha fazlası için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın. Konu hakkındaki düşüncelerinizi sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

18 Oca 2017 - 16:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler