Milli Eğitim Bakanı'ndan 'Parayla Tez Yazımı' Konusunda Açıklama!

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan parayla tez yazdırıldığı yönündeki haberlere ilişkin açıklama...

Milli Eğitim Bakanı'ndan 'Parayla Tez Yazımı' Konusunda Açıklama! 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, parayla tez yazımı konusunda sektör oluştuğuna ilişkin çıkan haberlerden sonra önemli açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanı Yılmaz: "Böyle bir işlem yapan kim ise kendisine kötülük ediyor, başkasına değil" dedi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türk Demiryolu Makinaları Sanayi A.Ş. (TÜDEMSAŞ), milli yük vagonu tanıtım toplantısı sonrasında basın mensupları tarafından kendisine yöneltilen "parayla tez yazıldığı" yönündeki iddiaları yanıtladı. Bakan Yılmaz :""Eğer böyle bir işlem yaparsa yapan kim ise kendisine kötülük ediyor, başkasına değil. Dolayısıyla sahte, yanlış, başkasının emeği üzerinden belli bir derece almak öncelikle o kişiye en büyük zarardır. Yükseköğretim Kurulumuz üzerine düşeni yapar." dedi.

Kamudan haberler, gündemden haberler, son dakika haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için siz değerli ziyaretçilerimizden gelen talepler doğrultusunda geliştirdiğimiz kpss cafe uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Mar 2017 - 15:37 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler