MHP Yönetiminden 'Fetullah Gülen'den Teşekkür' İddialarına Yanıt

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Fetullah Gülen'in Teşekkür Listesi'nde Devlet Bahçeli'ninde olduğuna yönelik iddiasına yanıt verdi.

MHP Yönetiminden 'Fetullah Gülen'den Teşekkür' İddialarına Yanıt

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Fetullah Gülen'in Teşekkür Listesi'nde Devlet Bahçeli'ninde olduğuna yönelik iddiasına yanıt verdi.  

Semih Yalçın,"Kılıçdaroğlu, ’Teşekkür listesinde genel başkan olarak sadece benim adım yok. Gülen rahatsız olduğu zaman gazetelere verilen ilanlar var. Kime teşekkür ettiği var orada, görülür orada’ diyerek MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin de teşekkürle taltif edilenler arasında yer aldığını ispata çalışmıştır. ’Atma Kemal Bey, din kardeşiyiz’ dedirten bu iddia sadece basit bir yalan değil; çirkin bir iftiradır. Listede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ismi kesinlikle yoktur.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, FETÖ elebaşından siyasi hayatı boyunca uzak durmuş, kendisiyle temas kurmak isteyen aracılarına da daima kapıyı göstermiştir. Buna karşılık CHP, FETÖ ile hep al takke ver külah ilişkisi içinde olmuştur. Söz konusu teşekkür listesinde iki CHP Genel Başkan Yardımcısının isminin birden bulunması, bu iş birliğinin açık bir kanıtıdır. Genel başkan yardımcıları Kılıçdaroğlu’ndan habersiz FETÖ elebaşına şifa dileğinde bulunmayacağına göre, aksini söylemek mümkün değildir. Yoksa CHP Genel Başkanı eski kurmaylarını hızara mı vermektedir? Yürüyerek yolları ve ayakkabıları aşındıran CHP, Maltepe Cezaevi’ne adım adım yaklaşırken milletten de fersah fersah uzaklaşmaktadır" dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Haz 2017 - 17:09 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler