Meteoroloji'den Önemli Uyarı! Kar Geliyor!

Türkiye soğuk havaların etkisi altında çıkamayacak! Meteoroloji önemli uyarılarda bulundu.

Meteoroloji Türkiye'nin önümüzdeki günlerde sağanak yağışlı havanın etkisi altına gireceğinin sinyalini verdi. 

Sağanak yağışın etkili olacağı bölgeler Ege'nin kuzey kesimleri, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı olarak belirtildi. Afyonkarahisar, Eskişehir ve Ankara çevrelerinde ise hafif yapışlar etkili olacak.

Karadeniz'deki ise kuvvetli sağanak yağışlar bekleniyor! 

O şehirlere Kar Geliyor! 

Doğu Anadolu'nun doğusunda, Erzurum, Kars, Ağrı çevrelerinde yağmur ile başlayan yağışlar,  24 Ekim gecesi itibari karla karışık yağmura dönecek ve salı günü kara dönüşecek.

Gündemin en önemli maddelerini ve eğitim haberlerini kpsscafe'den öğrenebilirsiniz. Sosyal medyadan da haberlerimize ulaşabilir, yorumlar yapabilirsiniz.

Kpsscafe.com.tr

23 Eki 2016 - 17:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler