Melike Basmacı "TBMM Susarsa, Taşeron Kadro, EYT ve Diğer Konuları Kim Konuşacak?"

TBMM İç Tüzük görüşmeleri komisyonda devam ederken, CHP Denizli Milletvekili Basmacı, Taşeron kadro, emeklilikte yaşa takılanlar ve sosyal konular üzerine konuştu.

Melike Basmacı "TBMM Susarsa, Taşeron Kadro, EYT ve Diğer Konuları Kim Konuşacak?"

Türkiye Büyük Millet Meclisi İç Tüzük konuşmaları devam ederken, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, komisyonda söz aldı. İç Tüzük değişikliği ile birlikte milletvekillerinin bölgeleriyle ilgili sorunları dile getirmekte zorlanacaklarını ve sosyal konularda meclisin yeteri kadar etkin olamayacağını söyleyen Basmacı, "Meclis susarsa , kim konuşacak? Taşeron meselesini, emeklilikte yaşa takılanları, sosyal adaletsizlikleri. Bunları bir vekil meclisten söyleyemeyecekse , galiba tek şey söylemek lazım. Siz bu OHAL zihniyetiyle devam ederseniz 'Hak , Hukuk, Adalet' demek lazım. Hükümeti tebrik ediyorum, inşallah adaletli olmuştur. Gözlerinizin önünde öyle perde var ki, milyonlarca kelime içerisinden bir tane doğru mu diye düşünmeden, gelen talimatla bir an önce komisyondan geçirmeye çalışıyorlar' kim gündeme getirecek dedi.

Melike Basmacı, konuşmasını KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın şu sözleriyle bitirdi 'Düşüncelerinde bir ileri , bir geriye adım atmayacaksın. Her dönemin adamı değil, her dönemde adam olacaksın."

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

20 Tem 2017 - 18:24 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Hilmi - Sisde olmasanis mecliste saten bunlari kimdinlendircek sis boyle devam edin ikibin dokusda iktidarda siz olcanis aynen devam gariban sizdenyana

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 18:24
02

Sezai - Helal olsun sana eyt görmezden geliyorlar ama siz bizim adeta sesimiz oldunuz ama şunu açik belirteyimki 2019 başkanlik seçiminin kaderini emeklilikte yaşa takılanlar belirleyecek o yüzden kim bizim hakkimiz olan emekliliği verirse o başkan seçilecek birde stajerlik borćlanmasi var tabiki bu sorunlari ćözen yeni ďônemde başkan olacak şimdiden hayirlisi..............

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 18:24
01

Mustafa - O gün yani o 2019 gelecek ve bu iktidardaki zihniyet haddini bilecek eyt liler o zaman konuşacak siz o gün gelene kadar 2019 eytlilerin sesini duysanızda ozamana kadar unutulmuş olacaksınız yazın bunu bir kenara(onlar böyle diyordu)

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Temmuz 18:24


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler