Mardin'de Çatışma Çıktı! Yaralılar Var

Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Koruköy'ünde meydana gelen çatışmada bir terörist ele geçirildi. Olayda yaralılar bulunuyor. Ayrıntılar ve çatışma sebebi haberimizde...

Mardin'de Çatışma Çıktı! Yaralılar Var

Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Koruköy'ünde 20 Şubat 2017 tarihinde öğle saatlerinde meydana gelen çatışma PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar sırasında çıktı.

Koruköy'de 11 Şubat'tan bu yana başlatılan sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Güvenlik güçleri bölgede kapsamlı çalışmalar yapmaya devam ediyor. Çatışma'da 1 adet PKK'lı terörist ölü olarak ele geçirildi. Bunun yanında PKK'nın çok sayıda mühimmatı da çatışma bölgesinde ele geçirildi. Çatışmada bir güvenlik görevlisi yara aldı.

11 Şubat 2017 tarihinden beri devam eden sokağa çıkma yasağı vesilesi ile güvenlik güçleri halka yiyecek yardımı yaptı. Sağlık ekipleri köylüyü tedavi etti ilaçlarını verdi.

20 ŞUBAT'ta çıkan çatışma sonrası olay yerindeki çalışmalar ve operasyonlar tüm hızı ile devam ediyor. Gelişmelerden ve terör ile mücadelede gelişen olaylardan haberdar olmak için takipte kalınız.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   İOS MOBİL uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız ANDROİD MOBİL uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Şub 2017 - 18:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler