LYS'ye Başvuramayanlar Dikkat! 28 Nisan'a Kadar Süreniz Var

2017 Lisans Yerleştirme Sınavı (2017 LYS) başvurusu yapamayan adaylar DİKKAT! ÖSYM'den ikinci şans.

LYS'ye Başvuramayanlar Dikkat! 28 Nisan'a Kadar Süreniz Var 

2017 Lisans Yerleştirme Sınavı için çeşitli gerekçelerle başvuru yapamayan öğrencileri sevindiren haber dün öğle saatlerinde ÖSYM'den gelmişti. ÖSYM resmi internet sitesinden yapılan bilgilendirmede 2017 ALES, LYS, KPSS ve Adalet Bakanlığı Sınavları için geç başvuruların açıldığı ve ilgili sınavlara daha önce başvuru yapamayan adayların bu imkandan faydalanabileceği belirtilmişti.

Lisans Yerleştirme Sınavı için başvuru yapamayan adaylar 28 Nisan 2017 tarihine kadar ais.osym.gov.tr adresi üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler. 10-11, 17-18  Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşecek LYS-1 Matematik , LYS-2 Fen Bilimleri,  LYS-3 Edebiyat-Coğrafya, LYS-4 Sosyal Bilgiler, LYS-5 Yabancı Dil sınavları ile ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefonunuza bildirim olarak alabilmek için kpsscafe.com.tr'nin mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın. Konuya dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Nis 2017 - 17:16 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler