Londra Saldırısının En Talihsiz Kurbanı Türk Çıktı

İngiltere'nin başkenti Londra'yı kana bulayan terör saldırısına dair yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Saldırıda hayatını kaybedenlerden birisinin de Kıbrıs Türk'ü Ayşe Frade olduğu öğrenildi.

Londra Saldırısının En Talihsiz Kurbanı Türk Çıktı
Londra Saldırısının En Talihsiz Kurbanı Türk Çıktı
Haber albümü için resme tıklayın

Londra Saldırısının En Talihsiz Kurbanı Türk Çıktı 

İngiltere'nin başkenti Londra'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerden birisinin 43 yaşındaki Türk Ayşe Frade olduğu ortaya çıktı. Frade'nin babası Kıbrıs Türk'ü...  Londra'yı kana bulayan terör saldırısının hemen ardınran Reuters haber ajansı tarafından paylaşılan görüntülerde tüyler ürperten bir kare 'de saldırganın çarptığı bir kadının yoldan geçen otobüsün altında kaldığı görülüyordu.  

Saldırıda hayatını kaybeden kadının Kıbrıs Türk'ü olduğu ve İspanyolca öğretmenliği yaptığı öğrenildi. Lastiklerin altında hareketsiz yatan kadının yaralı olduğu söylenmişti fakat daha sonra hayatını kaybettiği bildirilmişti. Otobüsün altında can veren Aysha Frade'nin evli ve iki çocuk annesi olduğu İngiltere vatandaşı eşi John Frade ile birlikte Londra'da yaşadığı öğrenildi. Aysha Frade'nin o sırada çocuklarını almak için okula gittiği bildirildi.

Londra'daki terör saldırısına dair yeni gelişmeler de meydana geldi. Sabah saatlerinde terör örgütü DAEŞ saldırıyı üstlendiğini açıkladı. Bir süre saldırının kişisel problemi olan bir kişi tarafından yapıldığına yönelik haberler çıkmış daha sonra ingiliz hükümeti terör saldırısı şüphesini açıklamıştı.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Mar 2017 - 17:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler