Kütahya'da Feci Trafik Kazası: 3 Ölü , 1 Ağır Yaralı

Kütahya'da feci trafik kazası yaşandı. Alınan son bilgilere göre kontrolden çıkan bir otomobil orta refüjde bulunan bariyerlere saplandı. Kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de ağır şekilde yaralandı. İşte yaşanan olayın detayları.

Son dakika haberi Kütahya'dan geldi. Alınan bilgilere göre açık cezaevinden izinli olarak dışarı çıkan 2 mahkumun bulunduğu otomobil, bölünmüş yol üzerinde kontrolden çıkarak refüjdeki demir bariyerlere saplandı. Kazada otomobilde bulunan 4 kişiden 2'si mahkum olmak üzere 3 kişi hayatını kaybetti ve 1 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Önceki gece saat 02.00 sularında Kütahya Eskişehir karayolu üzerinde bulunan 30. kilometresinde meydana gelen kazada, 20 yaşındaki Metin Kara yönetiminde olan 43 LB 268 plakalı otomobille, Eskişehir istikametine gitmekte olduğu sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil bölünmüş yol ortasındaki demir bariyerin altına girerek ok gibi saplanıp karşı şeritte durdu.

Kaza sonucu Mustafa Korkut ve Emre Yıldız olay yerinde, sürücü Metin Kara ambulansla getirildiği DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi hayatını kaybederken, Furkan Elçi'de ağır şekilde yaralandı. Yaşanan feci kaza sonucu olayda ölen sürücü Metin Kara ile Emre Yıldız’ın Kütahya Açık Cezaevi'nde hükümlü olduğu ve cezaevinden izinli olarak çıktıkları öğrenildi. Otomobilde sıkışarak hayatını kaybeden Mustafa Korkut ile Emre Yıldız’ın araçta sıkışan cesetleri, bölgeye gelen AFAD ekipleri tarafından demir bariyerler kesildikten sonra çıkartılarak ancak çıkartılabildi. Çıkarılan cesetler hastanenin morguna kaldırılırken, otomobilde jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede alkol şişelerine rastlandı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

26 Tem 2017 - 09:03 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler