Kültür Bakanı'ndan Hocaların Hocasına :" Şükran Borçluyuz"

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, ölümünün birinci yılında çeşitli etkinliklerle anılan Türkiye'nin en önemli akademisyenlerinden Halil İnalcık'la ilgili bir mesaj yayımladı.

Kültür Bakanı'ndan Hocaların Hocasına :" Şükran Borçluyuz"
Kültür Bakanı'ndan Hocaların Hocasına :" Şükran Borçluyuz"
Video için play'e tıklayın

Kültür Bakanı'ndan Hocaların Hocasına :" Şükran Borçluyuz" 

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, ölümünün birinci yılında çeşitli etkinliklerle anılan Türkiye'nin en önemli akademisyenlerinden Halil İnalcık'la ilgili bir mesaj yayımladı.  Geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılan ünlü Tarihçi Halil İnalcık, 'Hocaların hocası' olarak tanınıyordu. Gerek akademisyen kimliği, gerekse özel hayatındaki mütavaziliğiyle tüm toplumun sevgisini kazanmış olan İnalcık, geçtiğimiz yıl aramızdan ayrılmıştı.

Bakan Kurtulmuş, "Bıraktığı birbirinden kıymetli yapıtlar, yetiştirdiği başarılı isimler, temelini attığı eğitim kurumlarıyla yalnızca ülkemize değil, dünyaya önemli hizmetlerde bulunmuş bir bilim adamı olan İnalcık'a, bıraktığı akademik miras dolayısıyla şükran borçluyuz. Halil İnalcık'ı vefatının birinci yıl dönümünde hayırla yad ederken bir kez daha merhuma Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.  

Kamudan haberler, gündemdeki haberler, son dakika haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kpss cafe mobil uygulamasını telefonunuza indirebilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Tem 2017 - 00:48 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler