Korkutan Yangında 5 Bina Büyük Hasar Gördü! Vatandaş Korku Dolu Anlar Yaşadı

Ordu'da meydana gelen 5 binaya neredeyse tamamen yayılan yangında çevredeki halk büyük korku yaşadı. İşte olaya dair tüm ayrıntılar ve muhtarın önemli açıklaması...

Korkutan Yangında 5 Bina Kullanılamaz Hale Geldi! 

Ordu Altınordu'da akşam saatlerinde çıkan yangın bir binadan diğer 4 binaya sıçradı tüm mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşattı. Olayda neyseki can kaybı yaşanmadı. Mahallenin muhtarı Selami Akarsu konu hakkında açıklamada bulundu.

5 Binanın neredeyse tamamı yanıyordu. Son anda müdahale edildi ve binalardaki yangın söndürüldü. Vatandaşların hızla çıkartıldığı binalar küller içinde kaldı. Mahallenin muhtarı ise şu şekilde açıklamada bulundu;
 “Çok şükür can kaybımız ve yaralımız yok. Yangın fark edilince çevredeki binalardaki vatandaşları hızlı şekilde tahliye ettik. İtfaiye ve polis ekiplerimiz olay yerine gelerek yoğun şekilde çalışma yaptı. Yanan bina tamamen kullanılmaz halde, etrafındaki bazı binalarda da maddi hasar oluştu. Bina boş ve kullanılmayan bir binaydı” 

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA

24 Nis 2017 - 22:10 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler