Korkunç İhtimal; 'Deprem Gündüz Olsaydı Plajdan Ceset Toplanırdı'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ndan yapılan açıklama doğrultusunda tsunami tehlikesi hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Aynı zamanda tv kanallarına konuşan uzmanlar önemli bulgular açıkladı.

Korkunç İhtimal 'Deprem Gündüz Olsaydı Plajdan Ceset Toplanırdı'

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından geçtiğimiz gece gerçekleşen ve artçıları hala devam eden deprem hakkında açıklama yapıldı. Veysel Eroğlu, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileyerek, tsunami hadisesinin olmadığını yalnızca suyun 10 cm yükseldiğini aktardı.

İşte o açıklama;
"Bugün maalesef Bodrum, Kos Adası civarında bir deprem vuku buldu. Biraz önce sayın Muğla Valimizle görüştüm. Allah'a çok şükür bir can kaybı yok. Herhangi bir büyük bir maddi kayıp da söz konusu değil. Sadece, Bodrum Belediyesi'ne ait bir limanda yedieminde bekleyen bazı tekneler, su bir miktar yükselince onlar zaten hurda teknelermiş; onlarda hasar var. Onun dışında önemli bir zayiyat yok. Allah'a çok şükür geçmiş olsun diyorum. Özellikle başta Bodrum olmak üzere bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum"

Bunun yanı sıra A haber canlı yayınına katılan KATÜ Öğretim Üyesi, deprem hakkında açıklamalarda bulundu ve korkunç ihtimali aktardı; 'Deprem Gündüz Olsaydı Plajdan Ceset Toplanırdı' 

Deprem hakkındaki gelişmelerden haberdar etmeye devam edeceğiz.

KPSSCAFE.COM.TR ANKARA

21 Tem 2017 - 11:35 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler