Koray Aydın: "Terörün Kökünü Kazımaya, İşsizliğe Çare Bulmaya Geliyoruz"

MHP'den ayrılan ve Meral Akşener ile Ümit Özdağ'ın liderliğinde kurulacak yeni partiye geçen Koray Aydın , basın toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP'den ayrılan Bağımsız Milletvekili Nuri Okutan da katıldı.

MHP'den ayrılan ve Meral Akşener ile Ümit Özdağ'ın liderliğinde kurulacak yeni partiye geçen Koray Aydın , basın toplantısı düzenledi. Toplantıya MHP'den ayrılan Bağımsız Milletvekili Nuri Okutan da katıldı.

Koray Aydın: "Yeni Türkiye Masallarıyla girilen dehlizlerden çıkılacak, insanımız emniyetli ve adil bir Türkiye'de güvenle yarına bakacaktır. Bir düşünürün dediği gibi "İyilik gözden kaybetmemeye cesaret etmedikçe, insan yeni okyanuslar keşfedemez" yeni okyanuslar keşfetmeyi hep beraber başaracağız. Atalarımız yüzyıllar boyunca bizler zafere değil, sefere mecburuz diyerek 3 kıtaya hükmettiler. Bizde aynı iman ile sefer bizden zafer ALLAH(C.C)'dandır diyoruz.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde kalan tüm ülküdaşlarıma hakkımı helal ediyor, onlardan helallik istiyorum. MHP yönetimine de arınma , temizlenme, iktidara yürüme konusunda başarılar diliyorum. Yapılacak ilk seçimde, her şey görülecek. Şairin dediği gibi 'El mi yaman, bey mi yaman, yakında gösterir zaman' diyor kararı Türk milletine bırakıyoruz. Terörün kökünü kazımaya , işsizliğe çare bulmaya geliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu ilkelerini korumaya, Türk milletinin manevi , maddi değerlerini ihya etmeye, vatanımızın birliğine, bütünlüğüne sahip çıkmaya geliyoruz. Her türlü adaletsizliğe son vermeye geliyoruz. " dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

22 Ağu 2017 - 11:08 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

okuyucu - Sözler iyi güzel de.. Hani şey işte.. Sadece söz gibi yani ;) İnşAllah 2 seneye kadar her şey daha da netleşir de doğru karara varabiliriz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Ağustos 11:08


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler