Konya'da Korkunç Olay: Polis ve Hemşire Eşi Evinde Ölü Bulundu

Alınan son dakika bilgilerine göre Konya'da bir polis ve hemşire eşi, evlerinde ölü halde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken polisin eşini vurduğu ardından ise intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor. İşte yaşanan olay.

Son dakika haberi Konya'dan geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre Konya'nın Cihanbeyli İlçesinde 27 yaşındaki trafik polisi Serkan Çevik ile aynı yaştaki eşi hemşire Elif Çevik ölü halde bulundu. Evlerinde hayatlarını kaybetmş şekilde bulunan çiftin 2.5 yaşındaki çocukları İkranur'un da elbisesi kanlar içerisinde anne ve babasının cesedinin başında bulunduğu öğrenildi.

Konya'ya bağlı Cihanbeyli İlçesinde bulunan Köprübaşı Mahallesi 60211 Sokaktaki bir apartmanın ikinci katında meydana gelen olayda, Cihanbeyli'de bir camide imamlık yapmakta olan Mustafa Özdemir, yıllık izin için gittikleri Eskişehir'den geçen salı günü dönen hemşire kızı Elif Çelik ile polis memuru damadı Serkan Çevik'i önceki gün telefonla aradı. Kızı ve damadını defalarca arayan Özdemir tüm çabalarına rağmen ulaşamadı. Sağlık ocağında görev yapan kızı Elif Çelik ile Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görev yapmakta olan damadı Serkan Çevik'e bugün de ulaşamayan Özdemir, akşam saatlerinde çiftin evlerine gitti. Kapıyı açan olmayınca çilingir yardımıyla eve girmeyi başaran Özdemir, korkunç manzarayla karşı karşıya kaldı. Kızı ve damadına yatak odasında yerde kanlar içerisinde, torunu İkranur'u da anne ve babasının cesedinin yanında elbisesi kanlı olarak bulan Özdemir büyük bir şok yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrollerde Çevik çiftinin yaşamlarını yitirdiği belirlendi.

Eşini Öldürdükten Sonra İntihar Ettiği Düşünülüyor

Olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yaptıkları inceleme sonucunda, Elif Çevik'in vücudunun çeşitli yerlerinde 6 kurşun yarası olduğu tespit edilirken, Serkan Çevik'in de başından vurulduğu belirlendi. Serkan Çevik'in beylik tabancası da cesedinin başında bulundu. Serkan Çevik'in cinnet getirip eşini öldürdükten sonra intihar ettiği üzerinde duran polis ekipleri, çiftin cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimaline karşın da araştırma başlattı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

28 Tem 2017 - 13:46 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler