Kışlada Yemekten Zehirlenen Askerlerimiz Hakkında Flaş Gelişme!

Manisa'da yüzlerce askerimiz büyük hayati risk atlatmış, yemekler nedeni ile zehirlenmişti. İşte  o olayın nedeni ortaya çıktı. detaylar ve yetkililerin açıklamaları...

Kışlada Yemekten Zehirlenen Askerlerimiz Hakkında Flaş Gelişme! 

Manisa'da gerçekleşen asker zehirlenmeleri büyük yankı bulmuş, tüm Türkiye zehirlenen yüzlerce askerimize üzülmüştü.

Akşam yemeği ardından zehirlenen askerlerimizin zehirlenme nedeni belli oldu. Açıklamayı Sağlık Bakanlığı bizzat kendi yaptı.

"Kamera kayıtlarından da elde edilen veriler ışığında yapılan değerlendirmede, olayın besinlerin pişirilme sürecindeki hazırlık aşamasından kaynaklandığı belirlenmiştir." denilen açıklamada askerlerin rahatsızlığının; klinik bulgular, hastalardan alınan örnekler ve epidemiyolojik analiz sonuçlarına göre olayın bir besin zehirlenmesi olduğu aktarıldı.

Olay ile ilgili yasal süreç devam ediyor. Gözaltılar ve soruşturmalar tüm hızı ile sürüyor. Gelişmeleri aktaracağız.

Gündem haberleri, eğitim haberleri, memur haberleri ve alım ilanlarına anında erişim sağlamak için bizi takip etmeye devam ediniz. Sosyal medyadan bizlere ulaşabilir, mobil uygulamalarımızı ücretsiz bir şekilde cep telefonunuza yükleyerek her an her yerde haberdar olabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR |ANKARA

22 Haz 2017 - 18:36 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler