Kırşehir'de Lunapark Kazasında İşletmeci ve Operatör Gözaltına Alındı

Kırşehir'de bulunan bir Lunaparkta feci bir kaza yaşandı. Raydan çıkan tren 43 yaşındaki vatandaşın üzerine devrildi. Kaza sonucu 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Yaşanan olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı. İşte detaylar.

Kırşehir'den alınan son dakika bilgilerine göre bir Lunapark'ta kaza meydana geldi. Elma Kurdu isimli oyun treninde meydana gelen  olayda tren bir anda raydan çıktı. Raydan çıkan tren devrildi. Trenin devrilmesi sonucu meydana gelen kazada trenin altında kalan 43 yaşındaki Vahap Işık isimli vatandaş, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Öte yandan yaşanan feci olayda 3 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza sonrası lunapark kapatılırken, işletme müdürü ve oyun treninin operatörü hakkında gözaltı kararı verildi ve polis ekipleri, onlar gözaltına aldı.

Önceki gece saatler 21.00'ı gösterdiğinde Kuşdilli Mahallesi Üçgöz mevkisinde bulunan bir lunaparkta meydana gelen olayda, ailei ile birlikte eğlenmek için oyun alanına gelen Vahap Işık, 6 yaşındaki oğlunu Elma Kurdu isimli trene bindirdi. Tren harekete geçtikten sonra bir anda kaza yaşandı. Yükseklikten inişe geçen tren bir anda aydan çıktı ve 5 metre yükseklikten aşağı devrildi. Yaşanan feci olayda trende bulunan oğlunu izlemekte olan Vahap Işık, 5 metre yükseklikten devrilen trenin altında kalarak ezildi. Tren içinde bulunan 3 çocuk ise yaralandı. Yaşanan feci olayı çevrede bulunan vatandaşlar ve lunapark yetkilileri, ekiplere bildirdi. Bölgeye gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı yaralılar Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Tedavi altına alınan 43 yaşındaki Vahap Işık, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı ve hayatını kaybetti. Yaralanan Yunus Işık ile Bekir ve Mehmet Erdal kardeşlerin tedavileri sürüyor.

Kaza nedeniyle lunapark kapatıldı ve soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında lunapark işletme müdürü ve oyun treninin operatörü göz altına alındı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

17 Tem 2017 - 09:45 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler