Kilis'e Roketatarlı Saldırı! Valilikten Açıklama Geldi

Elde edilen bilgilere göre , Kilis, Ekrem Çetin Mahallesinde saat 01.40 civarında suriye tarafından bölücü teröristlerce bir kaç dakika arayla ateşlendiği belirtilen roketler, iki ev ve bir iş yerine isabet etti. Ahmet Rasim Mahallesin'eyse bir boş alana roket düştüğü bildiriliyor.

Kilis Kent Merkezine 4 Roket Düştü! Bölgeden Son Dakika Gelişmeleri

Elde edilen bilgilere göre , Kilis, Ekrem Çetin Mahallesinde saat 01.40 civarında suriye tarafından bölücü teröristlerce bir kaç dakika arayla ateşlendiği belirtilen roketler, iki ev ve bir iş yerine isabet etti. Ahmet Rasim Mahallesin'eyse bir boş alana roket düştüğü bildiriliyor. Can kaybının meydana gelmediği hain saldırıda yüzüne cam parçaları isabet eden bir kişi hafif yaralandı.

Yaralı olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahelesinin ardından Kilis Devlet Hastanesine götürüldü. Burada ayakta tedavi edildiği bildirildi. Bu arada roketlerin isabet ettiği binalarda çıkan küçük çaplı yangınlarsa itfaiye ekiplerinin müdahelesiyle söndürüldü.  Kilis Valisi, "4 noktaya roket isabet etti. Can kaybı yok, bir kişinin yüzüne cam parçası isabet etti." açıklamasını yaptı.

KPSSCAFE - ANKARA

21 Oca 2018 - 09:43 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler