Kılıçdaroğlu 'Hainler Devleti Yönetemez' Demişti! AK Parti'den Sert Yanıt

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin akademik yıl açılış törenine katılmak üzere Nevşehir'e gitti.Burada basın mensuplarının CHP'nin TBMM Grup toplantısı hakkındaki sorularını yanıtlayan Ünal, CHP liderinin 'hainler devleti yönetemez' cümlesine de değindi.

Kılıçdaroğlu 'Hainler Devleti Yönetemez' Demişti! AK Parti'den Sert Yanıt

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nin akademik yıl açılış törenine katılmak üzere Nevşehir'e gitti.

Burada basın mensuplarının CHP'nin TBMM Grup toplantısı hakkındaki sorularını yanıtlayan Ünal, CHP liderinin 'hainler devleti yönetemez' cümlesine de değindi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal: "Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanı'na çıkıp, 'hainler devlet yönetemez' gibi ağır, alçakça demiyorum çünkü alçaklık Necip Fazıl'ın ifadesinde bir irtifadır, çukur bir söylemle, çukur bir dille ve Türkiye düşmanlarının ekmeğine yağ sürecek bir üslupla bu şekilde bir açıklama yapmak kesinlikle kabul edilebilir bir şey değil. Bir süreden beri Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu tür yalanları, iftiraları, hakaretleri bitmişti, sanırım Pensilvanya'dakinin 'ayağa kalk' demesiyle herhalde bunlar da anladığım kadarıyla hakaretlerine, yalanlarına, iftiralarına tekrardan kaldıkları yerden başladılar.

Bu ne AK Parti'nin ne AK Parti'lilerin kabul edebilecekleri bir şey değildir. Güya bizim belediyelerimizle ilgili, teşkilatlarımızla ilgili, kendi istişareyle yürüttüğümüz işlerle ilgili eleştiriler getiriyorlar. Önce dönüp kendi içlerine baksınlar, kendi istifalarını, kendi çok parçalı siyasetlerini konuşsunlar.AK Parti'deki her milletvekili her belediye başkanı her il başkanı, meclis üyesi, AK Parti'nin her kademesindeki her bir çalışan, kendisini bu davanın, bu millet hareketinin bir neferi olarak görür ve ortak istişare ile hareket eder. AK Parti siyaseti, AK Parti sandıkla gelir sandıkla gider ama AK Parti işlerini istişare ile görür. Bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun CHP'sinin anlayabileceği bir şey değildir. O yüzden ben onları milletin maşeri vicdanına ve maşeri şuuruna havale ediyorum." dedi.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Eki 2017 - 17:32 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler