KHK ile İhraç Edilen Gülmen ve Özakça Hakkında Flaş Karar!

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça geçtiğimiz saatlerde gözaltına almıştı. Mahkemeden ikili hakkında flaş bir karar çıktı! İşte olayın perde arkası ve ayrıntılar...

Nuriye Gülmen ve Semih Özakça uzunca bir süredir açlık görevinde idi.

Daha önce KHK ile kamudan ihraç edilen Nuriye Gülmen ve Semih Özakça, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanmasına karar verildi.

Açlık grevinin 75. gününde olan Gülmen ile Özakça gündüz saatlerinde gözaltına alınmıştı. KHK ile ihraç edilmelerinin ardından Ankara'da Kızılay Yüksel Caddesi'nde açlık grevi yapan ikiliye vatandaşlar da destek olmuş, polis ile vatandaş arasında arbede çıkmıştı. Sonuçta ise Gülmen ve Özakça tutuklandı! 

Ücretsiz haber alma imkanı! grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız   android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 May 2017 - 20:49 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler