Kendisine Yanlışlıkla Çarpan 12 Yaşındaki Çocuğu Hastanelik Etti

İstanbul'da feci bir olay yaşandı. Yaşanan olayda 30-35 yaşlarındaki adam, kendisine yanlışlıkla çarpan 12 yaşındaki çocuğu hastanelik etti. İşte detaylar.

Kendisine Yanlışlıkla Çarpan 12 Yaşındaki Çocuğu Hastanelik Etti
Haber albümü için resme tıklayın

Korkunç haberin adresi İstanbul oldu. Alınan son dakika bilgilerine göre Fatih'te 12 yaşındaki bir çocuk, oyun oynarken tanımadığı birine yanlışlıkla çarptı. Bu duruma sinirlenen adam çocuğu tanınmazz hale getirdi.

İstanbul'un Fatih İlçseinde yaşamakta olan ve 12 yaşında olduğu öğrenilen S.A., 7 Eylül günü arkadaşlarıyla Marmaray Tren İstasyonu yakınında bulunan boş bir araziye gitti. Araziye giden küçük çocuk, arkadaşları ile oynamaya başladı. Ancak çocuk oyun oynarken hiç tanımadığı 30-35 yaşlarındaki bir adama yanlışlıkla çarptı. Çocuğun kendisine çarpmasına öfkelenen adam, küfürler savurarak çocuğu kovalamaya başladı. Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın kaleme aldığı yazıya göre 12 yaşındaki S.A., can havliyle 2 turistin arkasına saklandı. Ancak peşindeki adam çocuğu yakaladı, iki eliyle kaldırıp beton zemine çarptı.

12 yaşındaki küçük çocuğu beton zemina çarpan saldırgan hızla kaçıp izini kaybettirirken, S.A.’yı arkadaşlarının haber verdiği babası hastaneye kaldırdı. Kafatasında 2 çatlak tespit edilen çocuk, bir süre müşahede altında tutuldu. Baba Mustafa A. olay sonrası yaptığı açıklamada “Sırf kendisine çarptı diye bir çocuğa bunu yapan, başka çocuklara da yapar. Bu eşkıyanın bir an önce cezalandırılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

18 Eyl 2017 - 19:21 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler